Rareș Dumea, un puști foarte simpatic din Onești, a adunat cu melodia sa – “Muzica e visul meu” – peste 2.100 de vizualizări pe canalul Youtube, de peste 15 ori mai mult decât numărul său de abonați, iar asta în nici 48 de ore.

Piesa “Muzica e visul meu” a fost compusă special pentru Rareș Dumea de compozitorul Doru Maria Dima, versurile fiind scrise de textiera Cristina Pârvu, din București.

Rareș Dumea face canto de 3 ani și jumătate. “L-am dat la canto pentru că oriunde era el cânta și pentru a-și îmbunătăți dicția”, spune mama copilului, Elena Dumea.

Rezultatele celor 3 ani și jumătate în care a luat lecții de canto se văd ușor. Puștiul a câștigat în tot acest timp numeroase premii, cel mai important fiind, de departe, trofeul obținut la Festivalul “Vocea Mării” de la Mamaia, de anul trecut, la categoria de vârstă 7-9 ani, unde toți cei trei jurați i-au acordat calificativul maxim, 10.

Videoclipul piesei “Muzica e visul meu” a fost filmat și montat în studioul profesionist Dimas Production, “studio în care Rareș intră mereu cu drag pentru că este întâmpinat de oameni minunați: Doru Marian Dima și Oana Dima”, după cum a mai menționat mama puștiului.

Pe canalul de Youtube al lui Rareș Dumea se găsesc mai multe melodii, inclusiv un cover făcut după melodia “The Show Must Go On”, a trupei rock Queen.