Un accident rutier s-a petrecut, în această dimineață (n.r. – miercuri, 19 septembrie), în jurul orei 08.30, pe DN 12A, în dreptul localității Dofteana, după ce un tânăr șofer a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal cu o autoutilitară care venea din direcția opusă.

Impactul dintre cele două autovehicule a fost atât de violent încât mașina condusă de tânărul de 19 ani, marca Opel, s-a rupt efectiv în două! Din fericire, tânărul a scăpat ca prin minune fără răni semnificative. În schimb, șoferul autoutilitarei, care a ajuns tot în șanț, a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

După ce a fost extras dintre fiarele contorsionate de către pompieri, șoferul autoutilitarei și încă un pasager al acesteia, care au suferit mai multe leziuni, au fost transportați la spitalul din Onești.

În această dimineață, la ora 08.30, pe DN 12 s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. Un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, cu direcția de deplasare către Tg. Ocna, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară. Din impact, autoutilitara a ricoșat în șanț, iar autoturismul, marca Opel, s-a rupt în două.

Tânărul aflat la volanul autoturismului a scăpat cu răni minore, în timp ce două persoane dintre cele șase aflate în autoutilitara implicată în accident, șoferul și un pasager, au suferit mai multe leziuni fapt pentru care a fost necesar să fie transportați la spitalul din Onești.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea zero”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subinspector Măriuca Amariei.

Sursa video: Acum TV Kit Onești; Foto: captură Acum TV Kit Onești