Trei tineri îndrăgostiți de blues – Adelina Chivu, Andrei Rotariu și Codruț Andrei – pe scurt “Soul Serenade”, ajung vinerea aceasta la Onești, pentru un concert extraordinar.  Locul întâlnirii: pub-ul “Old Friends”, situat pe bulevardul Republicii (lângă Liceul “Petru Poni”). Ora spectacolului: 19.00.

“Soul Serenade” este una dintre cele mai apreciate trupe de blues din țară, care are la activ numeroase premii naționale și internaționale obținute la diverse festivaluri de profil cum ar fi “Blues After Work” (Luxemburg), “Sofia Blues Meeting” (Bulgaria), “Danube Jazz&Blues Festival” (România).

“Soul Serenade”, care va concerta vineri, 21 septembrie, în pub-ul “Old Friends” din Onești a mai obținut totodată locul al 2-lea la Festivalul European de Blues de la Toulouse (Franța), la chiar prima participare a României la acest festival/concurs, iar în cadrul renumitului festival “Blues Sur Seine”, din Franța, trioul bucureștean a fost “opening act” pentru Rhiannon Giddens&Layla McCalla, câștigătoare Grammy.

“<Soul Serenade> este o nouă și revigorantă interpretare acustică a direcției de <old time blues&jazz>, care te va purta pe străzile din Chicago până pe drumurile prăfuite din sud”, descrie prestația trupei un apropiat al acesteia.

Componența trupei: Adelina Chivu – voce, kazoo, u-bass; Andrei Rotariu – voce, chitară, muzicuță și tamburină; Codruț Andrei – mandolină.

“Soul Serenade” are invitați și alți artiști, astfel că se anunță un show de zile mari la Old Friends, vineri seară.