Ouă roșii, drob, cozonac și masa de Paște este gata într-un minut. Oneștenii care nu au timp să gătească sau pur și simplu nu vor să piardă zile întregi în bucătărie, pot lua totul de-a gata de la Eugenio Catering.

Restaurantul Eugenio Catering a pregătit pentru clienții interesați două pachete de meniuri, fiecare dintre ele pentru câte șase persoane, dar preparatele pot fi comandate și separat.

Cu 409 lei, se poate comanda un meniu care cuprinde de la aperitiv, ciorbă și friptură, până la desert. Acest pachet conține următoarele:

  • Ciorbă de miel (3 l)
  • Drob de miel (1,2 kg)
  • Salată de boeuf (1,5 kg)
  • Ouă roșii (18 bucăți)
  • Pulpă de miel la cuptor (2 kg)
  • Sote de spanac (1,8 kg)
  • Sărmăluțe (30 bucăți)
  • Cozonac de casă (1 bucată)
  • Pască cu brânză și stafide (1,2 kg)

Din partea casei, “Eugenio Catering” oferă o sticlă de vin Beciul Domnesc.

Pentru cei care nu se dau în vânt după carnea de miel, există un pachet, la prețul de 379 de lei, tot pentru șase persoane, care cuprinde:

  • Ciorbă de curcan (3 l)
  • Drob de curcan – (1,2 kg)
  • Salată de boeuf – (1,5 kg)
  • Ouă roșii (18 buc.)
  • Curcan la cuptor (2 kg)
  • Sote de legume (1,8 kg)
  • Sărmăluțe (30 buc)
  • Cozonac de casă (1 buc)
  • Pască cu brânză și stafide (1,2 kg).

De asemenea, se oferă o sticlă de vin “Beciul Domnesc”.

Toate aceste preparate pot fi comandate și separat, la următoarele prețuri:

  • Ciorbă de miel – 8 lei / porția
  • Ciorbă de curcan – 7 lei / porția
  • Ciorbă de burtă – 8 lei / porția
  • Sarmale – 6 lei / 6 buc.
  • Drob de miel – 50 lei / kg.
  • Drob de curcan – 45 lei / kg.
  • Ouă roșii – 1,5 lei / buc.
  • Salată de boeuf – 35 lei / kg.
  • Pulpă de miel la cuptor – 70 lei / kg.
  • Curcan la cuptor – 60 lei / kg.
  • Cozonac de casă – 30 lei / kg.
  • Pască cu brânză și stafide – 35 lei / kg.

Preparatele tradiționale pot fi comandate începând de mâine (n.r. – vineri, 19 aprilie), la numărul de telefon 0745.92.92.92 și vă vor fi aduse la ușă, gata pregătite în cursul zilelor de vineri, 26 aprilie, și sâmbătă, 27 aprilie. (foto: arhivă)