Aerostar Bacău nu a rezistat decât un sezon în Liga a 2-a, iar conducerea grupării ce își propune să revină cât mai curând în eșalonul secund a ales să meargă pe mâna unui tehnician tânăr, din Onești.

Este vorba despre fostul divizionar A Daniel Munteanu (41 de ani), care a evoluat în prima ligă pentru FC Onești, Oțelul Galați, FC Vaslui, Universitatea Cluj și Unirea Urziceni, acumulând în jur de 200 de prezențe, iar în străinătate a jucat la Khazar Lankaran (Azerbaidjan) și Helifeng (China).

Părțile au început să poarte discuții încă de acum circa 2 săptămâni, iar după ce au ajuns la o înțelegere, președintele Aerostarului, Doru Damaschin, a făcut și anunțul oficial.

După cum am anunțat anterior, pe adresa clubului au sosit 11 CV-uri ale unor profesioniști care și-au manifestat intenția de a ocupa postul de antrenor principal al echipei de fotbal din Liga a III-a.

După analiza informațiilor prezentate în CV-uri, conducerea clubului a hotărât că domnul Daniel George Munteanu răspunde cel mai bine profilului de antrenor de care are nevoie clubul”, a declarat Damaschin, pentru desteptarea.ro.

Daniel Munteanu este la prima experiență ca antrenor principal la o echipă de seniori, fiind deținător al licenței A. El deține la Onești o școală de fotbal – Sportul Onești – care este o prezență constantă pe podiumurile de premiere ale celor mai puternice turnee din țară dedicate copiilor și juniorilor.