Începând de astăzi, piscina situată pe acoperișul Seasons Events & Weddings Onești, la doar câteva minute de centrul orașului, este disponibilă tuturor oneștenilor care doresc să se bucure de soare și apă și, în egală măsură, de serviciile de calitate oferite de echipa complexului.

Oaspeții piscinei sunt așteptați cu șezlonguri, umbrele și baldachine noi, muzică de cea mai bună calitate și două zone VIP, unde vor beneficia de servire la masă.

La barul de la piscină se servesc atât băuturi răcoritoare, cât și băuturi alcoolice, iar dacă vi se face foame puteți oricând comanda, chiar la personalul barului, unul dintre numeroasele delicatese din meniu.

Pentru cei cărora nu le surâde ideea de a sta cu paharul în mână pe marginea piscinei sau la șezlong, există și o mică terasă unde, după o baie răcoritoare în piscină, puteți comanda unul dintre numeroasele cocktail-uri alcoolice ori non-alcoolice atent pregătite de barman sau o limonadă proaspătă, pentru a vă revigora și împrospăta organismul.

Tarifele sunt diferențiate, începând de la 20 de lei/zi/persoană (de luni până vineri) până la 45 de lei/zi/persoană, pentru zona VIP și în weekend.