Ca să nu mai existe nicio discuție. Administratorii pub-ului “Old Friends”, de pe strada Republicii (gard în gard cu Liceul Tehnologic “Petru Poni”), le propun clienților să aleagă singuri artiștii pe muzica cărora doresc să petreacă în deschiderea stagiunii de toamnă.

Încă de la bun început, “Old Friends” s-a făcut remarcat prin puzderia de concerte de muzică live de cea mai bună calitate pe care le-a găzduit.

La “Old Friends” au susținut până acum concerte câteva dintre cele mai renumite trupe din țară – este suficient să amintim doar de Iris, Direcția 5, și de Proconsul, toate din zona rock – de fiecare dată fiind exclusiv propunerea administratorilor pub-ului.

Acum, însă, a venit rândul clienților “Old Friends” să indice numele viitorului invitat. O propunere inedită, pe care o lansează prea puține localuri de gen. În Onești, nimeni nu a mai făcut o astfel de propunere. Iar alegerea nu va fi deloc simplă.

“Salutare, prieteni! Dăm startul petrecerilor și pe această cale vrem să gândim împreună agenda concertelor. Momentan avem două propuneri pentru voi: Cargo și Phoenix. Așteptăm sugestii din partea voastră!”, sună invitația administratorilor localului care deja i-a băgat în priză pe clienți.

Până atunci însă, vineri, 26 octombrie, este spectacol de stand-up comedy, cu Anisia și Serghei.