La data de 29 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Oneşti au depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării bărbatului în cauză cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 30 septembrie a.c., un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat un tânăr de 22 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constantin Ene, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău unde i-au fost recoltate două mostre bilogice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul de către o persoană sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DC 80 A din comuna Ungureni, aflându-se sub influenţa alcoolului.

În urma testării tânărului în cauză cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursa: IPJ Bacău