UPDATE – 11 noiembrie 2016 (09.31): Găsiți în link-ul următor ultimele informații cu privire la deschiderea liniei de producție în domeniul auto de la Onești: https://unupetrotus.ro/informatii-de-ultima-ora-cu-privire-la-linia-de-productie-in-domeniul-auto-care-urmeaza-sa-se-deschida-la-onesti/

UPDATE – 23.34: Ținem să vă anunțăm că nu am primit nici noi vreun răspuns cu privire la procesul de recrutare de personal, din partea companiei Autoliv. În momentul în care vom intra în posesia unui comunicat din partea companiei Autovit, vă vom anunța negreșit. Ceea ce vă putem spune în momentul de față, informație neoficială, este că recrutările vor începe de mâine dimineață (n.r. – vineri, 11 noiembrie), la Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești și la Primăria Onești. 

UPDATE – 16.13: Rămâneți pe www.unupetrotus.ro pentru a afla detalii despre ceea ce reprezintă știrea anului pentru Onești și pentru oneșteni! În orele următoare urmează să publicăm un comunicat din partea companiei Autoliv, în care veți găsi absolut toate informațiile cu privire la deschiderea liniei de producție din Onești: unde se vor depune CV-urile, ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a fi selectați, etc.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Veste excelentă la sfârșit de an pentru oneștenii aflați în căutarea unui loc de muncă. Un investitor suedez care desfășoară deja afaceri în România, având în jur de 3.000 de angajați numai în țara noastră, va deschide o fabrică la Onești, luna viitoare.

Este vorba despre o linie de producție în domeniul auto, iar în primă fază vor fi disponibile un număr de 300 de locuri de muncă. “Nu vreau să o luați ca pe o laudă, dar m-am zbătut foarte mult în această perioadă pentru a putea aduce acest investitor la Onești. Îmi aparține sută la sută acest proiect. Am promis că voi crea noi locuri de muncă și m-am ținut de cuvânt. Se va organiza o formă de recrutare, va fi implicată și Primăria. Se caută în principal muncitori calificați sau care urmează să se califice la locul de muncă, dar și specialiști”, a declarat primarul municipiului Onești, Nicolae Gnatiuc.

La noua fabrică din Onești se vor produce centuri de siguranță și volane pentru autoturisme din gama de lux. Fabrica va fi situată pentru început în zona industrială a cartierului TCR. Locația va fi intermediară, pentru că din luna august a anului viitor toată linia de producție se va muta pe strada Victor Babeș, vizavi de stadionul FC Onești, acolo unde deja se află în construcție o hală imensă. Tot în august 2017, fabrica din Onești a investitorului suedez ar urma să aibă un număr de 800 de angajați.

Compania care va deschide o linie de producție de la zero la Onești se numește Autoliv și deține alte puncte de lucru în România, în Brașov, Timișoara, Lugoj, Sfântu Gheorghe și Reșița.

Recrutările de forță de muncă pentru punctul de lucru de la Onești se fac chiar din acest moment, iar pentru oneștenii plecați în străinătate care vor să revină acasă, aceasta este o oportunitate care nu trebuie ratată! Pentru cei interesați, vom reveni cu detalii în scurt timp!