Comercianții din Piața Agroalimentară din Onești nu își vor mai putea parca dubele de marfă în apropierea tarabelor.

Consilierilor locali nu li se pare în regulă ca dubele cu marfă ale comercianților să ocupe parcările din preajma pieței cât e ziua de lungă, iar oneștenii care vin să-și facă cumpărăturile din acel loc să fie nevoiți să-și gareze autoturismele la sute de metri distanță, pe străzi lăturalnice. De aceea se are în vedere interzicerea staționării tuturor mașinilor de marfă în parcările existente împrejurul pieței.

dscn0052“Este o măsură care ar fi trebuit luată de foarte mult timp! De fiecare dată când vin la piață, găsesc cu mare greutate un loc de parcare. Se întâmplă să mă învârt și câte 20 de minute în jurul pieței până să găsesc o parcare liberă. Ca să nu mai spun că dubele acelea încurcă și traficul, strada fiind și așa foarte îngustă”, ne-a declarat un șofer.

Sâmbătă dimineață e chiar nebunie cu locurile de parcare la piață, sau în zilele ploioase, când ies mai mulți cu mașinile. Ar fi bine să li se găsească piețarilor un alt loc unde să-și tragă mașinile. Nu știu unde, undeva prin spatele pieței cred că s-ar putea. De parcă n-ar fi de ajuns că sunt foarte puține locuri de parcare la piață, ele mai stau și ocupate toată ziua de dubele lor! La revedere, să și le ducă în altă parte, ce mă interesează pe mine!, a spus un alt conducător auto.

Deocamdată nu se știe când se va lua o decizie clară în acest sens, însă politicienii analizează deja situația la fel ca în cazul zecilor de mașini de vânzare din oraș, parcate pe domeniul public. Despre acest subiect, puteți afla mai multe accesând link-ul următor: https://unupetrotus.ro/politicienii-onesteni-le-au-pus-gand-rau-samsarilor-auto-din-oras-ce-se-va-intampla-cu-masinile-expuse-spre-vanzare-pe-domeniul-public/