Mihai Costică, în vârstă de 80 de ani, fost consilier local al orașului-stațiune Tg. Ocna, și-a găsit sfârșitul în urma unui incendiu foarte puternic, care i-a ars gospodăria în totalitate, în noaptea de luni, 26 decembrie, spre marți, 27 decembrie.

Incendiul a fost lichidat după aproape patru ore, dar pentru proprietarul gospodăriei, fostul consilier local Mihai Costică nu s-a mai putut face nimic. După ce flăcările au fost stinse, incendiu-tg-ocna-1trupul acestuia fost găsit carbonizat. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață totală de aproximativ 240 de metri pătrați, cuprinzând casa și anexele fostului politician din Tg. Ocna.

La stingerea incendiului au contribuit militari în cooperare cu personal din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Tg. Ocna și ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dofteana.

Incendiul a izbucnit puțin după miezul nopții și a fost stins la ora 4.30 dimineața, sub privirile înspăimântate ale locuitorilor din zonă, care se temeau ca flăcările, foarte înalte, să nu cuprindă și gospodăriile lor.

Mihai Costică locuia în Poieni, pe Strada Vânători de munte. Bărbatul în vârstă de 80 de ani era membru PSD, formațiune politică pe care a reprezentat-o în Consiliul Local Tg. Ocna, între 2000 și 2008.

Sursa foto: facebook/cristian.zaharia