Acuzații grave îi sunt aduse unui șofer de 25 de ani, din județul Bacău. Un bărbat de 25 de ani susține că băiatul l-a lovit și i-a luat câteva sute de lei după ce s-a urcat în mașina lui, la ocazie, relatează stirileprotv.ro.

Tânărul recunoaște că l-a luat pe bărbat la ocazie, dar neagă că l-ar fi și tâlhărit.

Bărbatul de 50 de ani povesteşte că s-a urcat în maşina de ocazie din fosta autogară din Târgovişte. Când a ajuns în Pietrari, localitatea natală, şoferul i-ar fi cerut mai mulţi bani pentru cursă, dar el a refuzat. În acea clipă ar fi izbucnit scandalul.

“Când am ajuns, mi-a zis să îi mai dau 20 de lei. Mi-a dat un pumn aci, mi-a luat banii şi a pornit maşina, făcându-mi vânt şi căzând jos eu”, a spus Gabriel Drăghici, reclamant.

Omul a anunţat poliţia, iar agenţii l-au găsit pe conducătorul auto în mai puţin de jumătate de oră. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, originar din Bacău, a fost dus la audieri.

Maşina suspectului a fost percheziționată, iar în interior au descoperit 150 de lei. Acesta a recunoscut la audieri că a practicat taximetria la negru, dar spune că nu se face vinovat de tâlhărie.

“Banii au fost căzuţi în maşină şi după ce am dat să îi dau banii înapoi, nu, că a avut mai mult. Nici nu l-am atins, habar nu am ce a făcut. Nu e nicio tâlhărie”, a spus băcăuanul, pentru sursa citată.

Tânărul se află de aproximativ două săptămâni într-un sat din Dâmboviţa, împreună cu soţia, pentru botezul unei nepoate. Când au aflat de acuzaţiile care îi sunt aduse, rudele au fost şocate.

Şoferul a fost amendat pentru transport ilegal de persoane, iar anchetatorii urmează să stabilească dacă se face vinovat şi de tâlhărie. (foto: captură ProTV)