Un loc intim, care funcționează foarte bine atât ca terasă în timpul zilei, cât și loc pentru party și evenimente în timpul nopții s-a deschis, recent, la Onești. Priveliștea este minunată, iar muzica îți dă un vibe foarte bun. Dacă reușești să prinzi și apusul, atunci sigur ai o seară perfectă garantată.

Nu e ușor să descrii atmosfera de la terasa deschisă la cel mai de sus nivel al Complexului Seasons, mai sus chiar și decât piscina de pe acoperișul clădirii de 4 etaje.

Faptul că îți oferă ocazia să admiri în același timp bulevardele moderne ale orașului și casele vechi de pe străduțele șerpuite din cartierul Satul Catolic îi conferă terasei un aer aparte.

Terasa nu este foarte spațioasă, însă petrecerile se lasă cu distracție până dimineață. Meniul e divers, iar cocktailurile te ajută să treci mai ușor peste zilele călduroase ale verii.

Dacă vrei să îți faci o imagine mai clară despre apusurile superbe sau despre mâncarea delicioasă, cel mai bine ar fi să arunci un ochi pe pagina de Facebook a complexului Seasons.

„Să prinzi apusul e ceva de vis!”, a exclamat un tânăr.

În orice caz, nu o să vă puteți dezlipi ochii de la panorama pe care această terasă o are de oferit.