O ceartă în familie s-a încheiat cu o crimă sângeroasă într-o localitate băcăuană. Un bărbat de 45 de ani, fost pușcăriaș, s-a dus cu scandal în casa surorii sale, supărat că aceasta, mamă a trei copii, ar primi mai mult ajutor din partea mamei lor decât el, informează stirileprotv.ro.

Scena de groază s-a petrecut în localitatea Cleja.

Bărbatul de 45 de ani a spart ușa casei surorii sale, moment în care cumnatul său, de 37 de ani, a pus mâna pe un cuțit și a sărit în apărarea soției. De aici până la crimă nu a mai fost decât un pas.

Bărbatul înjunghiat a murit pe loc.

“Am încercat să-i liniștesc, da, dar nu a avut răbdare ginerele. A dat la uşă la intrare cu piciorul și au sărit 2 gemuleţe. Atunci ginerele s-a dus şi a luat cuţitul. A zis că a terminat”, a spus soacra bărbatului ucis.

“Decedatul intervenea peste ei şi era scandal. A spart geamurile în casă la cumnat şi ăsta fiind stresat la furie a luat cuţitul”, a mărturisit o vecină.

“Inculpatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi (n.r. – ieri, vineri, 16 august) va fi judecată propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat Cristinel Ciocântă, șeful Secției Penale a Tribunalului Bacău.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă să îşi petreacă următorii 20 de ani după gratii.