Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Onești, a sesizat polițiștii despre faptul că în timp ce se afla pe strada Galileo Galilei din municipiul Cluj-Napoca, în noaptea de vineri, 4 octombrie, spre sâmbătă, 5 octombrie, în jurul orei 02.00, a fost agresat de către o persoană necunoscută, relatează monitoruldecluj.ro.

Necunoscutul i-a sustras oneșteanului un rucsac pe care îl avea asupra sa și în care se aflau mai multe bunuri.

În urma intervenției polițiștilor la fața locului, a fost identificat în scurt timp un bărbat de 30 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care avea asupra lui rucsacul cu bunurile sustrase. Față de acesta, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea perioadei de reținere cel în cauză să fie prezentat în fața magistraților în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

De asemenea, polițiștii clujeni anunță că un bărbat de 24 de ani, reținut în data de 4 octombrie a.c. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, a fost prezentat în fața judecătorilor din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă. În urma probatoriului administrat în cauză, magistraţii au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, mai scrie sursa citată.