Pentru a intra în concursul ce se desfășoară până pe data de 10 noiembrie, nu este nevoie decât să-ți faci cumpărăturile într-unul din cele 5 magazine pe care compania le deține pe raza municipiului Onești.

Orice client al Băcăniilor Șerban care cumpără produse în valoare de minim 30 de lei, completează talonul de la casă cu datele personale și îl introduce în urna concursului poate deveni fericitul câștigător al unuia dintre cele trei premii oferite de organizatori: un frigider marca Beko, un aspirator cu funcție de spălare Bosch sau un aragaz cu hotă Hansa.

Mai multe bonuri înseamnă, evident, mai multe șanse de câștig la tragerea la sorți care va avea loc pe 12 noiembrie, pe platforma online random.org.

Cele cinci Băcănii Șerban din Onești sunt situate pe bulevardul Oituz (aproape de farmacia Punkt), la intrare în satul Catolic, pe strada George Călinescu, lângă magazinul Leonardo, la ieșire din oraș spre Brașov și pe strada Mercur nr. 2.

Câștigătorii vor fi anunțați telefonic și online pe site-ul www.grup-serban.ro și pe paginile de Facebook BacaniaSerban și GrupSerban.

Grupul Șerban a luat ființă în 1994, în Onești, iar astăzi activează, cu succes, în nu mai puțin de șase domenii: agricultură, comerț cu cereale și plante oleagionoase, creșterea păsărilor, panificație și patiserie-cofetărie, alimentație publică (prin lanțul propriu de magazine – Băcăniile Șerban), distribuție și transport.

Grupul Șerban are peste 400 de angajați.