Mama unui tânăr din Oneşti, mort într-un cumplit accident, în 2017, chiar de ziua lui de naştere, a rămas fără casă, în urma unui incendiu devastator, chiar de ziua ei de naştere, relatează observator.tv.

În urmă cu două zile, chiar de ziua ei de naştere, femeia din Oneşti a mai trăit o dramă, după ce, pe 17 iunie 2017, fiul ei cel mare, Bogdan P., a murit într-un cumplit accident rutier, petrecut în apropiere de Sebeș.

Potrivit sursei citate, “în jurul orei 04.00, femeia a fost trezită de un fum gros și de flăcările care îi cuprinseseră casa. Speriată şi abia trezită din somn, femeia a reuşit să îl scoată din casă pe Rareş, fratele cel mic al lui Bogdan. Totuşi, casa în care locuiau s-a transformat în scrum.”

Pe Facebook, prietenii lui Bogdan au lansat un apel pentru a o ajuta pe mama acestuia.

Fac un apel în numele celor care au nevoie de ajutor. O mama extraordinara care a trăit toata viața pentru cei 2 copii ai ei are nevoie de sprijinul nostru!!! Unul dintre ei a fost Bogdan Popescu, prietenul meu de suflet care din păcate ne-a parasit in urmă cu ceva timp intr-un tragic accident la cateva ore dupa ziua lui…ne lipsește și știm ca el le-a fost îngerul păzitor ieri și i-a salvat din flăcări… Flăcările i-au ars mamei Carmen Iftimie tot ce a realizat intr-o viața tocmai in ziua in care ar fi trebuit sa își aniverseze ziua de naștere.

Sursa foto: observator.tv