Ardeleanu Gheorghiță, Marcu Roberto Andrei și Fudulache Luca participă, în perioada 24-28 iunie, la o tabără de pregătire la București, care îi are ca invitați speciali pe Gianluca Zambrotta, fost campion mondial cu Italia în 2006, și Toto Schillaci, golgeterul Campionatului Mondial din 1990.

Tabăra de pregătire la care participă cei trei copii de la Viitorul Curița se ține la baza din incinta Facultății de Agronomie, care aparține Clubului Sport Tim București. Acțiunea este organizată de INTESA SANPAOLO BANK din Italia în colaborare cu Sport Tim București.

Antrenamentele sunt conduse de renumiți antrenori italieni, ajutați de antrenori din cadrul Clubului Sport Tim. Toată acțiunea se desfășoară sub atenta supraveghere a fostului campion mondial Gianluca Zambrota și a lui Toto Schillaci, care sunt ambasadorii Intensa Sanpaolo Bank.

“La această acțiune, la care participă 100 de copii din întreaga țară, vor fi selectați doi cei mai talentați copii ce vor merge în Italia alături de alți copii din Europa, la un stadiu de pregătire la Coverciano, una dintre cele mai cunoscute școli de fotbal din Peninsulă! 
Vor fi sau nu selectați, cu siguranță aceast
ă experiență le va fi de mare ajutor pe viitor celor trei mici jucători de la FC Viitorul!”, a precizat Mihai Fudulache, finanțatorul clubului FC Viitorul.

Gianluca Zambrotta are 98 de prezențe în tricoul echipei naționale a Italiei, cu care a câștigat titlul supreme în 2006, fiind și marcatorul a 2 goluri pentru “squadra azzurra”. Zambrotta, acum în vârstă de 42 de ani, a jucat la cluburi mari precum Juventus (1999-2006), Barcelona (2006-2008) și AC Milan (2008-2012).