Accidentul de aseară din Onești, din zona ANL-urilor, a fost provocat de șoferița de 35 de ani aflată la volanul autoturismului Skoda, după ce a pătruns în intersecție fără să se asigure și fără să respecte semnificația indicatorului “oprire”.

Cel mai probabil, femeia de 35 de ani, având domiciliul în județul Brașov, s-a rătăcit pe străzile Oneștiului. Fiind preocupată să găsească drumul către localitatea de domiciliu, se prea poate ca șoferița să nu fi observat indicatorul “oprire”, aflat la intersecția străzilor Stirenului cu Mercur.

“La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii Biroului Rutier Onești au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în Onești, la intersecția străzilor Stirenului și Mercur.

Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism marca Skoda pe strada Stirenului, o femeie în vârstă de 35 de ani, cu domiciliul în județul Brașov, când a ajuns la intersecția cu strada Mercur a pătruns în intersecție fără a respecta semnificația indicatorului “Oprire”.

Aceasta a intrat în coliziune cu un autoturism marca VW Passat, condus regulamentar de un tânăr de 23 de ani, din Onești.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 34 de ani și a unui pasager din autoturismul Skoda, un bărbat în vârstă de 64 de ani, aflat pe locul din dreapta.

Cele două victime au fost transportate la spital, unde nu au rămas internate, suferind leziuni minore.

În vederea stabilirii alcoolemiei, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal de poliție Cătălina Păduraru.