Oneșteanca Corina Vințan, fondator și managing director al Links Associates, și prof. univ. dr. Adrian Cotîrleț, managerul Spitalului Municipal de Urgență Moinești au reușit să câștigele premiile cele mari la categoriile la care au fost nominalizați, în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Management 2019, organizată de revista Capital, marți seara, la București.

Doctorul Adrian Cotîrleț a câștigat competiția la categoria “Cei mai buni manageri din Sănătate și Pharma”, în vreme ce oneșteanca Corina Vințan – stabilită însă de ani buni în Capitală – s-a impus la categoria “Cel mai bun PR manager”.

Succesul celor doi băcăuani este cu atât mai important cu cât aceștia au concurat cu nume foarte importante în domeniul lor.

Gala Premiilor de Excelență în Management este evenimentul prin care Capital recunoaște meritele celor care fac economia românească să crească.

“Capital a premiat, marți seara, excelența în management. Printre marii câștigători s-au numărat și Corina Vințan, la categoria PR & PA, și Adrian Cotîrleț, la categoria Sănătate & Pharma. Ambii au fost premiați pentru performanțe deosebite în domeniile lor de activitate.

Ne-a impresionat numărul mare de persoane care i-au votat pe site-ul nostru, semn că munca lor este foarte apreciată. Suntem deja la a cincea ediție și vom continua. Deja pregătim noi surprize, ne-a declarat redactorul-șef al revistei Capital, Anca Andrei.

Deoarece Corina Vințan era plecată din țară la momentul desfășurării evenimentului, premiul câștigat de aceasta i-a fost înmânat surorii ei, Coralia Enea (foto mic).