Un bărbat din Onești și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, pe DN 2 – E 85, între localitățile buzoiene Cioranca și Limpeziș.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Marie Vrapciu, în accident au fost rănite trei persoane rămase încarcerate, una dintre acestea – bărbatul din Onești – decedând la scurt timp de la producerea accidentului, din cauza leziunilor multiple suferite.

Accidentul s-a petrecut ieri după-amiază.

Bărbatul din Onești, în vârstă de 73 de ani, a murit după ce a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău.

Medicul Adrian Zoican, şeful UPU Buzău, a declarat, pentru AGERPRES, că bărbatul a suferit politraumatisme multiple cu numeroase fracturi, fiind adus la spital în stop cardio-vascular şi, în ciuda intervenţiei medicilor, la scurt timp a decedat.

De vină pentru producerea accidentului a fost chiar șoferul din Onești, după cum susțin polițiștii rutieri.

“Din primele date, se pare că în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 2, din direcţia Bucureşti către Buzău, un bărbat de 73 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism ce rula din sens opus şi era condus de către un buzoian de 21 de ani. În urma impactului, elemente din caroseria celor două autovehicule au ricoşat în alte autoturisme ce rulau spre Bucureşti”, a precizat reprezentantul IPJ Buzău. (sursa foto: reporterbuzoian.ro)