“Pizza Boy” s-a deschis astăzi, pe strada Oituz nr. 2 din Onești, iar ceea ce ne-a impresionat de la bun început a fost faptul că antreprenorii care au pus pe picioare afacerea – doi tineri oneșteni, soț și soție – aduc ingredientele din Italia, “pentru a obține acel gust autentic, desăvârșit”.

După 16 ani de stat în Italia, unde a condus propria pizzerie, Claudiu cunoaște toate secretele care stau în spatele celei mai bune pizza din lume. Totul contează. În afară de răbdare și multă dragoste, ingredientele de calitate oferă un echilibru perfect pentru simțuri. Făina este esențială, cea mai potrivită fiind cea italiană, explică Claudiu.

Pe lângă clasicele “Quatro Formagi” (pizza cu patru tipuri de brânză), “Quatro Stagioni” ori “Capriciosa”, “Pizza Boy” le oferă oneștenilor și sortimente unicat cum ar fi “Pizza Fripta” (un tip de pizza care nu se prepară la cuptor, ci se frige în ulei, în tigaie), “Pizza Kebab” (dintre ingrediente menționăm carnea kebab, sosul de iaurt, salata iceberg și ceapa roșie) sau un desert având ca ingredient de bază tot aluatul de pizza – “Calzzone cu nutella și banane”.

“Nu vreau să mă laud, dar eu spun că oferim cea mai bună pizza din oraș. Cine nu crede, este invitat să se convingă singur. Așteptăm cât mai mulți să ne cunoască, să descopere originalitatea pizzei noastre”, a precizat, sigur pe sine, Claudiu.

În ceea ce privește coacerea, cu o experiență în spate de un deceniu și jumătate, Claudiu spune că preferă cuptorul electric în detrimentul celui cu lemne, “pentru a controla mai bine temperatura. Plus că în cuptorul cu lemne pizza se deshidratează prea mult.

“Pizza Boy” este o afacere de familie, fiind axată pe livrări la domiciliu și, cel puțin pentru început, nu există o limită minimă a comenzii.