Un accident stupid însă cu consecințe deosebit de grave s-a petrecut într-una din zilele trecute, în localitatea Helegiu, victimă fiind o femeie de 37 de ani, mamă a șase copii.

Potrivit Pro TV, o femeie în vârstă de 37 de ani din Helegiu a murit electrocutată în timp ce spăla frigiderul în curtea casei sale. Alertați de vecini prin Sistemul Național Unic pentru Apelurin de Urgență, medicii s-au chinuit minute bune să resusciteze pe femeie, dar nu au mai putut-o salva.

Unul dintre cei șase copii pe care îi avea femeia a asistat la întreaga scenă de groază, de altfel țipetele sale de groază și ale fraților săi au fost cele care au alertat vecinii, pentru ca aceștia să sune apoi la 112, informează Pro TV.

Sursa citată precizează că femeia s-ar fi apucat să spele frigiderul fără a-l mai scoate din priză, ceea ce a provocat tragicul accident.

Țipau copiii, plângeau. Au venit vecinii și au resuscitat-o și am sunat la salvare. Au venit, dar nu s-a mai putut. Au resuscitat-o, i-au făcut și electroșocuri, era desculță…”, a declarat o vecină, pentru Pro TV.

Cel mai mic dintre copiii rămași orfani nu are decât patru ani.