Una dintre cele mai cunoscute firme deținute de omul de afaceri băcăuan Costel Cășuneanu – PA&CO International – va fi executată silit de către Fisc, în contul unei datorii de peste un milion de euro pe care o avea la bugetul de stat, la sfârșitul lui 2016.

Ca să recupereze suma pe care o datorează PA&CO International la bugetul de stat, Fiscul a decis să scoată la vânzare mai multe terenuri aparținând omului de afaceri Costel Cășuneanu, care însumează peste 13 hectare, cu tot cu construcțiile care se află pe ele, valoarea acestora fiind de circa 20 de milioane de euro, potrivit Digi 24.

Costel Cășuneanu, supranumit o vreme “Regele asfaltului”, după ce firma sa de reabilitare de drumuri a încheiat mai multe contracte cu statul, a fost condamnat în 2013 la patru ani de închisoare cu executare, pentru cumpărare de influență.

Firma PA&CO International avea în 2015 o cifră de afaceri de 25 de milioane de lei, pierderi de 13,6 milioane de lei și datorii totale de 119 milioane de lei, mai susține sursa citată.

La Onești, Costel Cășuneanu a deținut o vreme și o fabrică de parchet triplustratificat, în apropierea pasarelei care duce către Chimcomplex.