O femeie din judeţul Bacău a fost condamnată de judecători la plata unei amenzi penale şi obligată să achite daune morale amantei soţului. Femeia în vârstă de 36 de ani, domiciliată în localitatea Dofteana, este acuzată că a aplicat o corecţie fizică şi a sluţit cu o foarfecă o consăteancă după ce a aflat că aceasta are o relaţie extraconjugală cu soţul ei, scrie adevarul.ro.

Trimisă în judecată pentru violare de domiciliu, respectiv loviri şi alte violenţe, soţia înşelată a fost condamnată de Judecătoria Oneşti la plata unei amenzi penale în cuantum de 5.400 lei, transformată în 270 de zile de închisoare în caz de neachitare, şi să efectueze 60 de zile de muncă neremunerată la biblioteca din Oneşti sau la primăria din comuna natală.

În plus, femeia de 36 de ani a fost obligată de judecători să achite amantei soţului 2.000 de lei cu titlul de daune morale, pentru suferinţele psihice şi fizice suferite.

Conflictul a avut loc în urmă cu mai bine de un an, soţia tradată alegând să o pună la punct pe femeia care i-ar fi ademenit soţul. Potrivit cercetărilor derulate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti, după ce a aflat că soţul ei are o relaţie extraconjugală, femeia de 36 de ani ales să ”o pună la punct” pe rivală. S-a deplasat la locuinţa acesteia pentru a o întreba dacă sunt adevărate zvonurile, însă presupusa amantă a negat relaţia extraconjugală. Soţia înşelată a plecat, avertizând-o pe celaltă femeie că va face propria cercetare şi dacă se va dovedi că a avut o relaţie cu soţul ei, o să aibă de suferit. După trei zile, ea a revenit la domiciliul amantei, dând buzna peste ea în casă.

”Inculpata a mers din nou la domiciliul persoanei vătămate împreună cu copiii săi (unul în vârstă de 10 ani, celălalt de 13 ani n.r.), a intrat după aceasta în casă şi persoana vătămată intenţiona să o lovească cu făcăleţul, a tuns-o cu o foarfecă găsită la îndemână, moment în care a intervenit un vecin, pe care nu-l cunoaşte şi ea a fost nevoită să plece, aplanându-se conflictul. Sus-numita a mai recunoscut că doar ultima oară a pătruns în locuinţa petentei şi regretă cele întâmplate”, au menţionat procurorii în actul de sesizare al instanţei, după cum precizează sursa citată.

Cercetările poliţiştilor a scos la iveală faptul că victima a fost lovită şi de unul dintre copii, însă faţă de acesta procurorii au dispus clasarea cauzei, având în vedere că având mai puţin de 14 ani nu putea fi tras la răspundere. (foto:adevarul.ro)

Citește AICI ce a spus anchetatorilor bărbatul disputat de cele două femei.