Poliţiştii au identificat şi depistat un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea unor furturi pe raza municipiului Moineşti. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, informează IPJ Bacău.

Urmare a sesizărilor primite de poliţişti la data de 03, respectiv, 21 septembrie a.c., cu privire la comiterea unui furt de bicicletă şi a unor produse dintr-un magazin alimentar de pe raza municipiului Moineşti, s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

La data de 22 septembrie a.c., urmare a activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au stabilit că tânărul de 18 ani, ar fi sustras o bicicletă aparţinând unei localnice, cauzând un prejudiciu de 800 de lei şi bunuri dintr-un magazin alimentar, în valoare de 1.000 de lei.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului cauzat. (foto: imagine ilustrativă)