Licurici Impex, distribuitor de bunuri de larg consum din municipiul Oneşti (judeţul Bacău), a finalizat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 350,7 milioane de lei (74 milioane de euro), în creştere cu aproximativ 11% faţă de anul precedent, conform calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor, notează zf.ro.

Compania a realizat anul trecut un profit net de peste 3,6 mil. lei (775.000 de euro), de aproximativ trei ori mai mare faţă de anul anterior, când Licurici Impex a obţinut un câştig net de 1,2 milioane de lei (275.000 de euro).

Distribuitorul de bunuri de larg consum din Oneşti a ajuns anul trecut la un număr mediu de 241 de angajaţi.

Licurici Impex din Oneşti a fost pusă pe picioare în anul 1993 de către soţii Liliana şi Marius Dan, 51 de ani, devenind una dintre cele mai mari businessuri antreprenoriale din domeniul distribuţiei. Licurici Impex are deschise filiale în principalele oraşe din Moldova.

Compania comercializează în special băuturi şi ţigarete în zona Moldovei, unii dintre cei mai importanţi clienţi ai companiei fiind Ursus Breweries, liderul pieţei de bere, şi PepsiCo, numărul doi pe piaţa băuturilor răcoritoare. (foto: imagine ilustrativă)