Un tânăr de 26 de ani, care avea permisul de conducere anulat, nu s-a putut abține să urce la volan dar a fost prins de polițiștii oneșteni, care i-au întocmit dosar penal. Un alt bărbat, care avea permisul de conducere anulat de mai bine de un an, a fost prins în trafic în Bacău.

Polițiștii rutieri din Oneşti au depistat un tânăr de 26 de ani, din comuna Coţofăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Braşovului din municipiu, având permisul de conducere anulat.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

…………

Polițiștii Biroului Rutier Bacău au depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Săuceşti, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii din municipiu, având permisul de conducere anulat din data de 3 iulie 2018.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. (sursa: IPJ Bacău; foto: arhivă)