Zilele trecute, într-o atmosferă solemnă, cu mare încărcătură emoțională, au fost celebrați 50 de ani de existență ai Liceului cu Program Sportiv “Nadia Comăneci” din Onești.

Profesori, foști și actuali, absolvenți și elevi ai liceului au sărbătorit împlinirea a 50 de ani la înființarea instituției printr-o serie de activități cultural-artistice și sportive.

La eveniment au fost prezenți numeroși invitați, printre care primarul Nicolae Gnatiuc, consilieri locali, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Bacău, ai Federației Române de Gimnastică și ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bacău.

“S-a scris povestea a 50 de ani de activitate, 50 de ani de continuă schimbare, urmărind același scop, și anume de a crește nivelul educației, de a trimite în societate oameni capabili să se descurce foarte bine, să transforme tot ce au primit de la scoală în lucruri și fapte ce duc la evoluția lor”, a declarat directorul Liceului cu Program Sportiv “Nadia Comăneci”, prof. Sorina-Elena Ganea.

Din programul pregătit de organizatori special pentru această aniversare nu aveau cum să lipsească demonstrațiile sportive, la care și-au adus contribuția, pe lângă elevii colegiului, și sportivi din cadrul CSM Onești.