Șoferii români care se filmează cu telefonul mobil și transmit live, pe rețelele de socializare, imaginile în timp ce conduc au primit o replică la fel de “inteligen” de la un tânăr traficant de droguri din Țara Galilor.

Galezul, în vârstă de 29 de ani, care locuia în orașul Newport, a fost săltat de polițiști după ce s-a dat singur de gol – postând pe rețele de socializare peste 20.000 de poze cu droguri, bani și alte lucruri scumpe pe care le-a cumpărat cu banii câștigați din vânzarea de narcotice, relatează observator.tv.

Tânărul a fost reclamat la Poliție de unii dintre cei care au văzut pozele postate de acesta pe rețelele de socializare, în care traficantul apare inclusiv în mijlocul unor culturi de canabis.

Polițiștii au făcut o percheziție în locuința tânărului, ocazie cu care au găsit droguri, bani și bijuterii, dar și cele mai importante probe: peste 20.000 de poze în care suspectul manevrează droguri și bani, sute de videoclipuri și sute de mesaje”, mai scrie sursa citată.

Traficantului i-au fost confiscate toții banii, bijuteriile și mașinile provenit din traficul de droguri. Tânărul a fost condamnat la 3 ani de închisoare. (sursa foto: observator.tv/daily mail)