Poliţiştii din Moineşti au depistat în trafic, la data de 01 mai a.c., un tânăr de 29 de ani, din localitate, care conducea o autoutilitară pe DN 2G.

Acesta a prezentat poliţiştilor o adeverință de la angajator, iar în urma verificărilor efectuate în Registrul Electronic General de Evidență a Salariaților s-a constatat că tânărul nu are calitatea de angajat al unităţii economice respective.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal, în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

La data de 02 mai a.c., o patrulă de poliţie din Moineşti au depistat în trafic, un tânăr de 29 de ani, din judeţul Vrancea, care conducea o autoutilitară pe DN 2G.

Acesta a prezentat poliţiştilor o adeverință prin care susţinea că ar fi administratorul unei intreprinderi individuale, iar în urma verificărilor efectuate în Registrul Electronic General de Evidență a Salariaților s-a constatat că tânărul nu are calitatea de angajat al unităţii mai susmenţioante.

Poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)