Începând de joi, 30 noiembrie, și până duminică, 3 decembrie, o serie de artiști români foarte îndrăgiți de public vor urca pe scena ediției din acest an a manifestării cultural-artistice “Zilele Galațiului”. Printre invitații organizatorilor se numără și trupa rock GOT-X, din componența căreia face parte chitaristul comăneștean Andrei Ambăruș.

GOT-X, trupă rock care a luat ființă la Bârlad, are deja la activ mai multe concerte în țară și străinătate (ultima apariție externă s-a consemnat luna trecută, în Italia, la Bologna, în cadrul evenimentului “Rock Festival”), iar invitația de a participa la “Zilele Galațiului” 2017 a venit firesc.

Andrei Ambăruș (foto mic) și colegii săi de trupă (Giulia Abaza – vocal, Gino Abaza – tobe, Andrei Unguru – bas) vor urca pe scenă în deschiderea unor artiști foarte cunoscuți din țară, precum DEEP CENTRAL și DELIA, iar MC va fi Răzvan Simion, coprezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, alături de Dani Oțil.

În cele patru zile ale manifestării vor mai cânta THE MONTANS, CONNECT-R, CARLA’S DREAMS, LIDIA BUBLE, LIVIU TEODORESCU, RANDI, AMI, GUESS WHO, plus mulți alți artiști locali și de muzică populară.