Gauss Bacău, campioana județului Bacău, a ratat calificarea în finala Cupei României – faza județeană, după ce a fost învinsă, în prelungirile partidei, de Uzu Dărmănești. Viitorul Curița s-a calificat în ultimul act fără să joace.

Viitorul Curița s-a calificat în finala Cupei României – faza județeană, fără nici un efort, în condițiile în care CSȘM Bacău nu s-a prezentat la meciul care ar fi trebuit să se dispute ieri, pe stadionul CSM din Onești.

CSȘM Bacău a declarat forfait întrucât va participa cu echipa de juniori A1 la turneul final național care debutează azi, la Mogoșoaia. CSȘM Bacău contează la seniori pe mai mulți componenți ai echipei de juniori A1, care nu puteau fi prezenți în două locuri în același timp, la Mogoșoaia și la Onești, pentru confruntarea cu Viitorul Curița. Viitorul Curița a câștigat astfel meciul cu 3-0, la „masa verde”.

Curița va juca finala Cupei României – faza județeană, cu Uzu Dărmănești, formație care s-a calificat, surprinzător, în detrimentul celor de la Gauss Bacău.

Uzu Dărmănești și Gauss au terminat la egalitate, 1-1, meciul găzduit de stadionul din Dărmănești, dar în prelungiri echipa gazdă (care a evoluat în tricourile celebrei grupări italiene Inter Milano) a reușit să marcheze de nu mai puțin de trei ori, scorul final fiind 4-1 pentru “nerra-azzurri”.

În acest fel, meciul orgoliilor, dintre Curița și Gauss (egale în campionat, 1-1 și 2-2), nu va mai putea avea loc.

Finala dintre Viitorul Curiți și Uzu Dărmănești se va disputa pe stadionul CSM din Onești, pe 27 iunie, de la ora 17.30.

Sursa foto: www.facebook.com/groups/valeatrotusului/, Tavi Ambăruș