Pe 23 decembrie, UNU PE TROTUȘ anunța, în exclusivitate, că anul 2019 va aduce oneștenilor cel puțin 50 de noi locuri de muncă, în cadrul companiei franceze Smart Wood – cel mai mare producător de bețe din lemn pentru industria alimentară – DETALII AICI.

Primele locuri de muncă în cadrul viitoarei fabrici Smart Wood de la Onești sunt deja disponibile, compania franceză fiind în căutare de ingineri de proces derulare/uscare/tratament termic.

Pe ejobs.ro, portalul numărul unu în recrutare de forță de muncă, se unde compania Smart Wood România a publicat anunțul de angajare, se specifică că sunt disponibile patru posturi pentru fabricile de la Timișoara și Onești, unul dintre criteriile de selecție a candidaților fiind cel puțin 3 ani de experiență în prelucrarea lemnului/PVC, producție. (DETALII AICI)

În prezent, grupul Smart Wood are 750 de angajați în cele 6 fabrici și 2 centre de distribuție pe care le deține. Smart Wood produce mai mult de 16 miliarde de bețe pe an și aprovizionează mai mult de 300 de clienți răspândiți în peste 50 de țări.

Smart Wood a lansat bețele paddle pentru înghețată și cafea în 1990, devenind între timp cel mai mare producător de bețe din lemn pentru industria alimentară din lume.