Dacă anul trecut s-a deschis pe 6 iunie, iar acum doi ani chiar și mai târziu, la mijlocul Cireșarului, de această dată ștrandul din Onești va fi reintrodus în circuitul estival în chiar prima zi oficială de vară, pe 1 iunie.

Veștile bune nu se opresc, însă, aici. Nu doar că ștrandul din Onești se va deschide mai devreme ca niciodată, dar tarifele de intrare vor fi păstrate la nivelul anului trecut.

Tarifele sunt următoarele: 5 lei pentru copiii în vârstă de până la 10 ani, 8 lei pentru elevi și studenți și 12 lei pentru adulți.

Sunt disponibile și abonamente, la prețul de 80 lei/lună pentru cei până la 18 ani,  și 120 lei/lună pentru persoanele peste 18 ani.

În ceea ce privește programul de funcționare, acesta va fi același ca în anii trecuți, zilnic între orele 09.00-21.00.

Ștrandul Municipal Onești a modernizat în totalitate și a fost inaugurat în urmă cu cinci ani. Pe lângă cele două bazine de înot (pentru copii și pentru adulți), în incinta ștrandului au mai fost amenajate câteva locuri de agrement (terenuri de volei și de baschet, mese de ping-pong, chioșcuri de unde se pot procura produse fast-food, băuturi răcoritoare și alcoolice, etc).