Una bucată șofer, care face și el un ban cinstit aprovizionând cu marfă magazinașele de cartier din Onești și din împrejurimi, nu dă doi bani pe restul participanților la trafic și, implicit, pe regulile de circulație care în niciun caz nu-i dau dreptul să facă chiar tot ceea ce-l taie capul, pe drumurile publice.

Și uite așa, traficul de pe strada Tineretului, care leagă bulevardele Republicii și Oituz și care oricum se desfășoară ca naiba, din cauza mașinilor staționate parcă în ciuda indicatoarelor rutiere care interzic această manevră, a fost dat și mai tare peste cap, azi (n.r. – luni, 31 iulie), înainte de amiază, de una bucată șofer de care pomeneam, care mai avea puțin și-și lăsa duba perpendicular pe drum.

Oricum, chiar dacă nu a tras mașina perpendicular, se vede bine din poze că o bandă de mers tot a fost complet blocată!

P.S. – Duba de marfă a stat parcată așa minute bune, până și-a făcut omul treaba, ștrangulând traficul rutier pe acel tronson de drum.

P.P.S. – Pentru necunoscători, o precizare necesară: Oprirea este imobilizarea voluntară a unui vehicul pe drumul public cu o durată de până la 5 minute.
Peste această durată, imobilizarea se consideră staţionare.