Un bărbat de 47 de ani, din Onești, aflat cu treabă la Bacău, nu a mai putut evita un bărbat din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 10.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier cu victimă, în municipiul Bacău.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că un bărbat de 47 ani, din Oneşti,  în timp ce conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare, a surprins şi accidentat un bărbat de 48 de ani, din aceeaşi localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău, fără a necesita internarea.

Conducătorul auto şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor două persoane implicate în eveniment li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: comunicat de presă IPJ Bacău