Fac un apel către toți factorii responsabili din Onești! E o treabă cât se poate de serioasă! Deja se bate apa în piuă de prea mult timp! Lăsați hoinăreala! Puțin răgaz vă cer, atât!

Propun să ne luăm inima-n dinți și să o consultăm pe Mama Omida în problema apei! Da, știu, s-a prăpădit săraca, daț cred că și de-acolo de unde este ea acum, tot ne poate spune cam cum (atenție, nu Cancun!) stau lucrurile!

Nu, nu glumesc! Dacă instanțele de judecată o scaldă de atâta vreme, ba că-i albă, ba că-i neagră, ba că-i roz, deși roz n-a fost niciodată, cred că doar harul unei ghicitoare ne mai poate scoate din beleaua asta!

Bun, cine nu vrea să meargă la Mama Omida poate apela la serviciile clasicilor în viață într-ale vrăjitoriei și descântului. E plină țara de clarvăzătoare! Melisa se recomandă ca fiind singura vrăjitoare de magie neagră, dar mai sunt multe altele care promit solemn să ne scape de necazuri!

Totul este să găsim naibii pe cineva să dezlege această cununie tembelă dintre orașul Onești și SC Apă-Canal SA!

Dacă n-aveți încredere în minuni de genul ăsta, atunci haideți să-l consultăm pe “Oracolul din Bălcești”! E și el o soluție. Să ne spună Mitică Dragomir care-i șpilul în afacerea asta! La câte a învârtit în viața lui…

Iar dacă nici cuvântul lui nu-i de luat în seamă, atunci nu ne mai rămâne decât să ne așezăm frumușel pe scăunelul tapițat din fața toaletelor soțiilor/prietenelor, și să pronunțăm cu voce tare: “Oglindă, oglinjoară, ce-i de făcut cu cea nau penală rețea de apă din țară?”

Degeaba chiar și toate astea? Atunci faceți un duș! Da’ să fie rece! Musai!