Oneștenii care vor să petreacă trecerea dintre ani la restaurant pot alege dintre zecile de localuri care se bat în oferte de Revelion, care mai de care mai atrăgătoare. Contra unei sume care pleacă de la circa 280 de lei de persoană, oneștenii pot opta fie pentru un Revelion tradițional, fie pentru unul cât mai sofisticat, bazat pe preparate pe care nu ai ocazia să le guști în fiecare zi.

Oneștiul nu duce lipsă de restaurante, iar acest lucru se observă cel mai ușor spre sfârșitul anului, când localurile dau startul bătăliei pentru atragerea clienților ce și-au propus să petreacă Revelionul în oraș, dar altundeva decât acasă.

Într-o mare de oferte, deși ar părea că este timp suficient pentru a te hotărâ, oneștenii care țin neapărat să petreacă trecerea dintre ani la restaurant ar trebui totuși să se grăbească.

“Imperial Ballroom”, unul dintre cele mai luxoase restaurante din Onești, a anunțat deja că toate locurile pentru noaptea de Revelion au fost ocupate. “Sold out! Dragilor, mulțumim pentru încrederea acordată, salonul Imperial Ballroom este acum ocupat în întregime pentru petrecerea dintre ani! Ne vedem la distracție.”

Pe lângă luxul cu care te întâmpină, “Imperial Ballroom” le oferă clienților încă un avantaj în noaptea de Revelion dat de faptul că este situat chiar în Piața Catedralei, locul tradițional în care oneștenii își dau întâlnire pentru spectacolul artistic de Anul Nou și focul de artificii organizate de către autoritățile locale.

Restaurantele “La Strada” (Calea Brașovului), Bulevard (str. Perchiului) sau Hanul din Borzești (Calea Adjudului) sunt doar trei dintre zecile de localuri din Onești care pot reprezenta tot atâtea alegeri inspirate pentru o petrecere pe cinste, la trecerea dintre ani.

(foto: onestiul.ro)