Renumitul comic Doru Octavian Dumitru, unul dintre promotorii stand-up-ului în România, cu apariții de senzație tot mai dese în emisiunile TV de profil în ultima perioadă, va ajunge în curând și la Onești.

Doru Octavian Dumitru ajunge la Onești în data de vineri, 13 decembrie, la pub-ul “Old Friends” (bdul Republicii nr. 62A), cu cel mai nou spectacol al său, care cu siguranță le va provoca oneștenilor adevărate hohote de râs.

Cum de altfel s-a întâmplat în cazul publicului și al juraților de la “iUmor”, unde Doru Octavian Dumitru a făcut un show de zile mari.

“Pentru mine, Doru Octavian Dumitru este unul dintre cei mai importanţi comedianţi din România. Era pe scenă exact în momentul în care eu începusem să apreciez glumele, să înţeleg despre ce e vorba la capitolul umor. Omul ăsta îşi ştie foarte bine meseria, are 30 de ani de scenă în spate, şi-a controlat foarte bine timpii, publicul”, a spus Cheloo la finalul numărului de umor autentic al lui Doru Octavian Dumitru.

“Este efectiv o legendă! Am crescut cu el, îmi aduc aminte că vedeam casetele video de nu ştiu câte ori, le ştiam pe de rost!”, s-a exprimat, cu aceeași ocazie, și Mihai Bendeac.

Spectacolul lui Doru Octavian Dumitru de la Onești va începe la ora 20.00 iar prețul unui bilet de intrare este de 35 de lei ori 40 de lei, în ziua show-ului.