După ani de așteptare, drumul către Salina Târgu Ocna, cel mai important obiectiv turistic din județul Bacău, a fost asfaltat și poate fi acum străbătut de orice șofer fără teama că și-ar putea rupe mașina în două.

Liderul organizației PSD Bacău, europarlamentarul Dragoș Benea, a făcut anunțul privind încheierea lucrărilor de asfaltare la drumul către Salina Târgu Ocna: “Se încheie lucrările de asfaltare la drumul spre Salina Tg. Ocna, așa cum am promis. În funcție de condițiile meteo, urmează trasarea marcajelor și montarea indicatoarelor rutiere.”

UNU pe Trotuș a scris în repetate rânduri despre starea foarte proastă a drumului către Salina Târgu Ocna, un drum de numai 868 de metri pe care administrația Șilochi nu a reușit să-l reabiliteze ani la rând, deși dispunea chiar și de fondurile necesare (DETALII AICI).

De altfel, tocmai neglijența autorităților locale, care au bătut apa în piuă atâta timp în loc să rezolve problema, i-a determinat pe mai-marii PSD din județ să-i retragă sprijinul politic primarului Ștefan Șilochi.