La data de 10 decembrie a.c, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Ordine Publică Bacău au depistat în flagrant pe raza comunei Săuceşti, un bărbat, de 51 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

…..

La aceeaşi dată, în jurul orei 12.30, în localitatea Nicolae Bălcescu, poliţiştii Serviciului Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu au depistat în flagrant, un bărbat, de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Bacău-Adjud, aflându-se sub influenţa alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

…….

Poliţiştii rutieri din Bacău au depistat în flagrant un bărbat, de 47 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (sursa: IPJ Bacău)