Grupul de firme Şerban, activ în zona de agrobusiness şi fondat în 1994 de Nicolae Şerban în Oneşti, a contractat o finanţare de 24 milioane lei de la OTP Bank, pentru dezvoltarea activităţii curente, informează zf.ro.

„Am intrat în lumea businessurilor în 1995 cu o fabrică de pâine. Pe atunci ne numeam afacerişti, nu eram recunoscuţi ca antreprenori. O poveste frumoasă pe care mi-o amintesc în detaliu, pentru că a fost startul maturizării mele în lumea afacerilor. Pe vremea aceea era dificil din punct de vedere financiar, pentru că atunci obţinerea unei finanţări era o adevărată provocare. Au urmat mai multe investiţii şi m-am axat în toţi aceşti ani exclusiv pe domeniul agricol“, a declarat Nicolae Şerban, proprietar, companii Grup Şerban, pentru sursa citată.

Șerban Holding are o structură integrată și are următoarele domenii de activitate: agricultură, comerț cu cereale, plante oleaginoase și leguminoase, creșterea păsărilor, panificație, patiserie-cofetărie, alimentație publică (lanț propriu de magazine – Băcăniile Șerban), distribuție și transport.

Șerban Holding numără în prezent peste 400 de angajați.

Familia Șerban ocupă locul 188 în cel mai recent Top 300 Cei mai bogați români, realizat de revista Capital, cu o avere de 33-35 milioane de euro – VEZI AICI CARE SUNT CEI MAI BOGAȚI ONEȘTENI ȘI BĂCĂUANI.