La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 02.30, o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, au depistat în flagrant un localnic, care conducea un autoturism pe raza comunei Mănăstirea Caşin sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

………………..

Polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au depistat în flagrant un bărbat de 30 de ani, din comuna Negri, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

………………..

O patrulă de siguranţă publică din Oneşti au depistat în flagrant un localnic de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

……………………..

Polițiștii din Sascut au depistat în flagrant un localnic de 58 de ani, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Sursa: IPJ Bacău