Încă de acum o lună, mai precis de pe 20 martie, s-a dat startul vânzării biletelor de o zi pentru prima ediție a festivalului diMANSIONS, eveniment ce va avea loc între 14 – 16 iunie la Castelul Miko din Olteni, județul Covasna.

Organizatorii promit multe surprize, drept urmare, s-au alăturat line-up-ului festivalului încă 3 nume internaționale, care vor întreține atmosfera pe scena principală.

Festivalul va fi organizat pe o suprafaţă de 10 hectare, pe domeniul Castelului Miko, proprietate ce aparţine comunei Bodoc şi Consiliului Judeţean Covasna. De la Onești până la Bodoc, Covasna, sunt puțin peste 100 de km.

Timp de 3 zile, în acest cadru istoric și pitoresc se vor auzi unele dintre cele mai cunoscute melodii retro, toate acestea sub „umbrela” diMANSIONS.

Curtea castelului va oferi deopotrivă spaţii de relaxare pe timpul zilei, în timp ce concertele de seară vor avea loc sub cupola unui cort gigantic, cu o capacitate de până la 10.000 de persoane – asigurând distracția participanților, indiferent de condițiile meteo.

Artiști internaționali de top

În weekend-ul Rusaliilor, respectiv 14-16 iunie, alături de Thomas Anders& Modern Talking Band, The Dire Straits Experience, Dr. Alban, Lou Bega, Hermes House Band și Turbo B ex SNAP!,vor mai urca pe scena diMANSIONS încă 3 trupe de renume internațional.

Pe 15 iunie, atmosfera pozitivă va fi asigurată de mult apreciata trupă jamaicană de muzică reggae, deținătoarea unui premiu Grammy, INNER CIRCLE.

În aceeași seară va avea loc şi concertul energicei TANIA EVANS, cunoscută în întreaga lume datorită hitului care a făcut „ravagii” la nivel internațional, „Mr. Vain”.

În premieră în România, cu un concept unic în lume, trupa britanică MASSAOKE va face un show de karaoke în masă în ultima seară de festival. Acest lucru se va întâmpla cu ajutorul unor ecrane led gigantic pe care vor putea fi urmărite versurile melodiilor. Împreună cu instrumentalul LIVE al trupei, se va naște astfel o experiență comună, unde vocea pieselor retro va fi dată de public.

„Cred că dezvoltăm sănătos și corect ceea ce poate deveni în scurt timp un festival unic în România. Mă bucur foarte mult ca om născut, crescut și format în Covasna, să pot să organizez un astfel de eveniment la noi în județ, cu o echipă format în mare măsură de covăsneni – oameni profesioniști, cu calități extraordinare pe domeniile lor de activitate, dar și foarte mulți voluntari și parteneri care cred în această idee. Pregătim lucruri extraordinare, cel mai puternic line-up de artiști al unui festival din zonă, numeroase activități și sper să fim cât mai mulți cei care o să ne distrăm împreună în iunie la diMANSIONS! Garantăm un eveniment cum nu s-a mai văzut!” – spune directorul festivalului, Daniel Santa.

Abonamentele la festival sunt disponibile online pe www.dimansions.ro sau la partenerii autorizați: iaBilet (https://bit.ly/2UGMiTZ), Eventim (https://bit.ly/2TIwWBQ), sau Entertix (https://bit.ly/2ULOIAQ), respectiv MytTicket (https://bit.ly/2Hq7xGJ). În plus, biletele pot fi achiziționate și în format fizic și se pot găsi la nivel național în magazinele Flanco, Diverta, rețelele iaBilet.