O fată de 12 ani a trecut printr-o experiență teribilă în timp ce mergea spre casă, însoțită de un prieten de 17 ani, după ce participase la “Ziua Bradului”, festival organizat de Primăria Livezi și care duminică, 26 august, și-a derulat o nouă ediție.

Doi tineri, unul de 18 ani și celălalt de 22 de ani, i-au atacat pe cei doi și au atacat-o pe fată, asta după ce l-au imobilizat mai întâi pe adolescentul care o însoțea, informează stirileprotv.ro.

Fata de 12 ani şi băiatul de 17 ani se întorceau spre casă, de la o sărbătoare din sat. Într-o zonă izolată, pe drumul de pe câmp, s-au întâlnit întâmplător cu agresorii. Suspecţii au 18 şi respectiv 22 de ani. Ei l-au imobilizat mai întâi pe însoţitorul adolescentei. L-au ameninţat cu un cuţit şi i-au luat telefonul mobil şi banii pe care îi avea asupra lui. Băiatul a fugit apoi, după ajutoare.

În urmă, atacatorii au dus-o cu forţa pe fată într-un lan de porumb şi au violat-o. Alarmaţi între timp de prietenul copilei, poliţiştii i-au prins pe suspecţi în scurt timp şi i-au reţinut. Cel mai în vârstă dintre ei abia fusese eliberat din închisoare, unde a stat tot pentru agresiune sexuală, notează sursa citată.

Părinții fetei se aflau la o nuntă când au aflat despre cele întâmplate și spun că copila lor este acum în stare de șoc, având nevoie de un psiholog, care o ajută să depășească trauma.

Au nenorocit-o, au tras-o. Niciodată nu se putea apăra că era un singur copil şi nu avea cum să se apere. Nu a mai reuşit să strige nici după ajutor că au spus că îi taie gâtul dacă țipă

A venit (n.r. – fata) şi mi-a povestit ce s-a întâmplat. Mi-a zis că l-au atacat şi l-au pus în genunchi şi i-au pus cuţitul la gât şi i-au luat telefoanele şi un leu care-l avea în buzunar”, au spus părinții fetei.

Cei doi suspecți au fost prinși repede și au primit mandate de arestare preventivă de 30 de zile, fiind cercetați pentru infracțiunile de viol și tâlhărie.

Sursa foto: captură Știrile ProTV