Titlul obținut la Wimbledon – al doilea de Grand Slam din carieră, după ce anul trecut reușea să se impună la Roland Garros – îi va aduce Simonei Halep un bonus financiar fabulos.

Astfel, pe lângă premiul de 2,6 milioane de euro (din care o parte a rămas în Anglia, drept impozit) încasat în urma victoriei superbe din finala cu Serena Williams, Simona Halep va mai primi un bonus de 1 milion de dolari din partea sponsorului tehnic – compania de echipament sportiv Nike.

Potrivit prosport.ro, conform contractului pe care îl are cu gigantul american, începând din 2018, jucătoarea română va primi un bonus de 1 milion de dolari pentru câștigarea unui Grand Slam, în cazul de față Wimbledon!

În februarie 2018, când Simona Halep şi Nike băteau palma pentru 1,7 milioane de euro pe sezon, firma americană dădea o lovitură de imagine, întrerupând o serie de zece luni în care nu mai avusese nicio sportivă în fotoliul de lider mondial, din momentul în care Serena s-a retras temporar pentru a deveni mamă, americanca fiind depăşită de o ambasadoare Adidas, Angelique Kerber, pe 15 mai 2017, mai scrie sursa citată.