Zilele orașului-stațiune Slănic Moldova vor avea loc în acest weekend, pe 19, 20 și 21 iulie, iar printre artiștii care vor urca pe scena ce amenajată în parcul central va fi și renumita trupă rock Holograf.

Înființată în anul 1977, la București, Holograf se numără printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele acesteia conținând câteva cântece care au ajuns hit-uri în țara noastră.

Șarmantul Dan Bittman este solistul trupei, dar cei mai vechi membri Holograf sunt Antonio (Tino) Furtună (claviaturi, pian, voce) și Emilian (Edi) Petroșel (baterie, voce) – care activează în această formație încă din 1978.

Holograf va cânta în finalul programului artistic de sâmbătă, 20 iulie.

Printre artiștii aflați în program: Gas Band (vineri și sâmbătă), Ion Suruceanu (vineri), Mugurașii de Agăș (vineri), Fanfara Vadul lui Isac (duminică).

Sărbătoarea se va încheia duminică seară cu un program muzical dedicat tinerilor, susținut de DJ Vasile și DJ Cezar.

Tot în acest weekend, instalația de telescaun de la pârtia “Nemira” va fi pornită în premieră pe timpul sezonului estival. Accesul cu telescaunul pe pârtie pe perioada verii se va face doar în weekend-uri (vinerea, sâmbăta și duminica), la următoarele tarife: adulți – 10 lei/persoană/urcare/coborâre; copii/elevi/studenți – 8 lei/persoană/urcare/coborâre.

Telescaunul va fi disponibil între orele 11.00-19.00, dar este pus în funcțiune doar atunci când la stația de îmbarcare sunt minim 16 turiști.