Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitatea Coțofănești (23 de kilometri de Onești), care fusese dat în urmărire națională, fiind cercetat pentru tentativă de omor, a fost găsit ascuns, ieri, la o fermă dintr-o localitate din județul Bistrița-Năsăud.

Față de bărbatul de 33 de ani, cercetat pentru tentativă de omor, Tribunalul Bacău a dispus, pe 12 iunie, măsura arestului preventiv pentru 30 zile, dar pentru că acesta nu se afla la domiciliu, a fost dat în urmărire națională, relatează bistrițeanul.ro.

La data de 15 iulie a.c., în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiști de la Investigații Criminale, Acțiuni Speciale și de la Secția 6 Poliție Rurală Năsăud, a fost depistat la o  fermă de animale, de pe raza localității Dumitra, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Coțofănești, județul Bacău, urmărit la nivel național. Împotriva acestuia, Tribunalul Bacău a emis la data de 12 iunie a.c. un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru tentativă de omor. Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud.