Actorul și muzicianul Silviu Biriș, împreună cu București Band, va susține un concert de muzică ușoară la Cinematograful Capitol din Onești, spectacol care se adresează doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Spectacolul va avea loc joi, 9 martie, de la orele 19.00, iar intrarea în sală se face pe bază de invitații, care se găsesc la sediul Bibliotecii “Radu Rosetti” Onești, în fiecare zi, între orele 09.00-17.00.

“Vă invităm la un spectacol eveniment, la un concert inedit, ce cuprinde un mix între șlagărele românești celebre, cu ritmurile alerte si molipsitoare ale muzicii de petrecere dar și hiturile nemuritoare ale lui Frank Sinatra. Acordurile pasionale ale jazz-ului specific lui Frank Sinatra se împletesc cu ritmurile alerte ale muzicii românești de odinioară. Versurile melodiilor vor prinde viață prin vocea impresionantă a unui cântăreț de excepție, Silviu Biriș, acompaniat de cei trei maeștri ai pianului, percuției și contrabasului: Jean Ghiță (pian-orga), Cristian Mirea (bass), Constantin Mirea (vioara). Silviu Biriș este un artist multivalent care vă va delecta cu un spectacol interactiv folosind un arsenal variat de mijloace artistice: voce, actorie, step și dans”, se arată în invitația lansată de organizatorul spectacolului, Primăria Municipiului Onești.